Cum să am o personalitate magnetică?

Majoritatea oamenilor sunt de părere că personalitatea magnetică este un dar selectiv de la Dumnezeu. Ca și când ar fi un talent cu care o persoană se naște dar nu este așa. Personalitatea umană este într-o continuă mișcare și partea frumoasă este că noi decidem încotro o direcționăm. Noi decidem dacă dorim să dezvoltăm o asemenea personalitate sau nu. Noi hotărâm dacă mizăm pe bravare, ego sau nepăsare. Cheia este însă în nivelul de dedicare și conștientizare pe care le introducem în acest proces. Mai jos aveți 5 obiceiuri sau moduri de a fi care vă vor ajuta să aveți o personalitate carismatică și magnetică:

  1. FIȚI SINCERI

Pentru a transmite acea emoție magnetică este necesar să fim sinceri cu ceilalți și mai ales cu noi înșine. În societate se obișnuiește ascunderea sincerității de frica prejudecăților și părerilor celorlalți. Însă, foarte puțini realizează că noi toți simțim aceeași nevoie. Ceea ce se întâmplă de obicei este că ne punem masca când simțim că și ceilalți dimprejur o fac. Dacă suntem sinceri, le dăm permisiunea și celorlalți să facă la fel pentru că se simt în siguranță. Sinceritatea este magnetică pentru că creează un mediu relaxat și plăcut de conversație sau de a fi.

  1. FIȚI AMABILI ȘI POLITICOȘI

Luându-ne timp să fim buni ascultători și depunând un efort pentru a respecta nevoile celuilalt înainte de a spune ceva injurios sau negativ va transmite un sentiment magnetic. Un gest aparent nesemnificativ de altruism va îmbunătăți starea persoanei din fața noastră. Ceea ce oferim vom primi. Dacă nu reușim să fim amabili nici cei din fața noastră nu ne vor trata cu amabilitate. Să nu ne mirăm de ce. Dacă ne amintim să fim politicoși, vom putea da valoare relației cu cei cu care intrăm în contact. Ceea ce nu va însemna decât o plăcere mai mare a celorlalți de a sta în preajma noastră.

  1. FIȚI CALMI

Mânia, confruntarea și ego-ul sunt cei mai mari inamici ai magnetismului. Desigur, confruntările sunt uneori necesare și nu spun că trebuie să devenim naivi. Dacă o situație cere confruntarea, trebuie să rămânem fermi pe poziție. Însă, folosirea mâniei sau a atacurilor verbale nu vor fi de niciun folos pentru relația respectivă. Este deosebit de ușor să devenim guralivi, zeflemitori sau mânioși. Nu trebuie decât să cedăm tentațiilor. Însă, este mult mai greu să ne păstrăm calmul în fața unor provocări. Când vedem deficiențele în alte persoane, ar trebui să ne expunem virtuțile nu să răspundem cu aceeași monedă. Păstrați-vă calmul și veți vedea cum și cel de lângă voi va face la fel.

  1. FIȚI INTENȚIONALI

O personalitate magnetică demonstrează o abilitate foarte mare de control și conștientizare. O persoană cu o asemenea personalitate gândește înainte de a vorbi și nu caută să îi doboare pe ceilalți. Trebuie să ne reamintim că vorbele, precum acțiunile, au un efect real și tangibil asupra oamenilor. Când comunicăm, este ideal să o facem conștient și precis. Vorbele aruncate la nimereală fără a fi trecute prin inimă și minte, pot fi foarte periculoase pentru nivelul magnetismului. De cele mai multe ori, asemenea vorbe nu sunt pozitive și sunt distructive pentru că vin din obișnuințele negative.

  1. FIȚI IUBITORI

În final, aspectul care înalță nivelul magnetismului cel mai mult este trăirea prin iubire. Majoritatea oamenilor nu îndrăznesc să expună toată iubirea pe care o simt de frica judecăților și nepăsării celorlalți. Cu toate astea, este cel mai autentic mod de a trăi și de a experimenta viața. Când ne iubim pe noi și pe toți ceilalți cu care intrăm în contact, devenim automat magnetici prin decizia aceasta. Oamenii iubesc oamenii care iubesc. Este necesar să realizăm că iubirea este emoția creatoare care face parte din natura umana autentică. Când nu o exprimăm, vom avea de suferit și noi și cei cu care intrăm în contact.

Personalitatea magnetică nu trebuie urmărită ca țel pentru a obține ceva de la ceilalți sau pentru a brava. O asemenea decizie va fi în contradicție cu scopul nostru de a avea un asemenea impact asupra oamenilor. Orice om poate avea carismă și magnetism, totul depinde de modul în care se raportează la ele. Țineți cont de aceste sfaturi și veți vedea cum oamenii vor trage de voi să fiți în preajma lor!

Leave a comment